Bota është izoluar, pas shpërthimit të koronavirusit, ku edhe Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka shpallur si pandemi.

Në një fotografi, shihet se si shqiptarët që janë të izoluar në Francë, po kalojnë kohën e tyre.

Përkundër izolimit dhe mos mundësinë e daljes nëpër kafene, ata u treguan mjaft kreativ, pasi që po e shërbejnë me çaj shokun në katin e mëposhtëm të banesës.

“Ne pamundesi me thirr kujshin me pi qaj ne banes per shkak te COVID 19, vendosa me i qit qaj prej ballkonit”, kanë shkruar.

MUND TË JU PËLQEJNË