Gratë e pjekura janë në mënyrë të dukshme ndryshe nga gratë më fëminore dhe të pafajshme në një marrëdhënie. Këto të fundit përpiqen të zbulojnë se kush janë, se si ato e fusin dashurinë në jetën e tyre dhe çfarë lloj takimesh dashurie ato duan në të ardhmen.

Gratë e pjekura dhe të vendosura tashmë i njohin të gjitha këto gjëra, duke i bërë ato shumë të ndryshme në fushën e dashurisë.

Nëse jeni gati për të jetuar një marrëdhënie të vërtetë, që do t’ju bëjë të ndiheni mirë, ku do të merrni përkrahje dhe madje argëtim, ju rekomandojmë që të gjeni një grua me këmbët e saj të mbështetura fort në tokë.

Këtu janë 8 gjëra që këto gra nuk i bëjnë dhe nuk kanë nevojë në një marrëdhënie:

1. Të vendosin të tjerët në plan të parë

Gratë e papjekura janë të shpejta për të vënë të tjerët në radhë të parë dhe lejojnë që nevojat dhe dëshirat e tyre të rrinë në plan të dytë, veçanërisht nëse bien në dashuri.

Ato shqetësohen për të kënaqur të tjerët dhe nuk duan të thonë asnjëherë jo ose të lëndojnë ndjenjat e një personi tjetër. Nga ana tjetër, gratë e pjekura kuptojnë se duhet të kujdesen për veten e tyre para se të mund të kujdesen për një person tjetër.

Ato e dinë se mbrojtja e nevojave të tyre, dëshirave të tyre dhe të tjerëve i ndihmon ato të ndihen më mirë për veten dhe të përmirësojnë shëndetin dhe lumturinë e tyre.

2. Të mos zemërohet kur e di ose mëson të vërtetën

Nuk duhet ta gënjesh asnjëherë një grua të pjekur!

Ajo nuk do të humbasë durimin ose do të bërtasë për të dëgjuar të vërtetën. Gratë e papjekura mund të mos duan ta dëgjojnë, por e dinë se e vërteta është e vetmja mënyrë për të zgjidhur problemet dhe për të shmangur të gjitha humbjet e kohës që vijnë nga pandershmëria.

Për më tepër, këto gra e dinë se kush janë dhe ato e kuptojnë më mirë se si funksionon bota.

3. Të mashtrohet nga gënjeshtrat

Gratë e papjekura janë të gatshme t’i mbyllin sytë ndaj gënjeshtrave, kështu që ato lehtë mund të influencohen për të ecur përpara në marrëdhënie. Megjithatë, një grua e pjekur e kupton se gënjeshtra është një formë e manipulimit dhe nuk do të jetë e gatshme ta marrë atë nga askush.

Nëse zbulon se po e gënjejnë, do të duhet kohë që ajo të zbulojë arsyen e fshehtë dhe pastaj të vendosë nëse ia vlen të ketë një marrëdhënie apo jo dhe nuk do të pranojë histori sekrete dhe gënjeshtra të tjera.

4. Të pretendojë të jetë dikush që nuk është

Gratë e vendosura e dinë se kush janë dhe si janë dhe nëse nuk u pëlqen, ato nuk do të bëjnë asgjë për dikë. Ato nuk do të ndryshojnë mënyrën e tyre të të qenit, aq më pak nëse dikush dëshiron që ato të jenë ndryshe.

Ato e dinë se pretendimi se është një person që nuk është, nuk ia vlen, pasi pothuajse të gjithë mund ta kuptojnë gënjeshtrën që u serviret të tjerëve. Në thelb, ato thonë çfarë duan, bëjnë atë që duan, qeshin kur duan të qeshin, vishen ashtu siç dëshirojnë.

5. Të fshehë sensualitetin e saj

Sapo gratë të piqen, ato përqafojnë seksualitetin e tyre me krahë të hapura, duke e ditur se kush janë dhe duke dashur ata që i duan më së shumti.

Ato nuk do të kenë frikë të flirtojnë, të prekin dhe përqafojnë aftësitë e tyre ose të gjykohen nga shoqëria, miqtë apo partnerët. Kjo është arsyeja pse ato janë më të drejtpërdrejta kur i afrohen një personi, më argëtuese dhe më të hapura.

6. Të dëmtojnë të tjerët me qëllim

Gratë e pjekura kanë më shumë inteligjencë emocionale dhe nuk e harxhojnë kohën duke fyer ose dëmtuar të tjerët me qëllim. Ato janë të vëmendshme ndaj asaj që thonë, me tonin e zërit dhe kuptimin e asaj që ato po thonë.

Ato nuk do të flasin nëse ato e dinë se mund të dëmtojnë dikë. Në vend të kësaj, ato do të mendojnë për mënyrën më të mirë për ta thënë atë dhe nuk do ta humbasin kohën duke thënë diçka të kotë.

7. Të bëjë dramë

Drama është një konflikt që nuk duhet të jetë e vërtetë dhe gratë e pjekura e kanë zbuluar, sepse ato janë përballur me dhimbjen, frustrimin dhe bezdinë e dramës në marrëdhëniet e tyre ndërkohë që po piqeshin.

Pra, nëse mendoni se mund të jeni të drejtë pa absurditetin dramatik, mendoni përsëri. Ajo do të ngrihet menjëherë dhe do t’ju thotë se ajo nuk është e gatshme ta pranojë atë thjesht sepse dikush përpiqet ta bindë atë për diçka që nuk është e vërtetë.

8. Të lejojë të tjerët ta përdorin atë

Femra e papjekur shpesh toleron të gjithë njerëzit që e përdorin për kohën, paranë, energjinë, veturat, pamjen ose gjëra të tjera.

Gratë e pjekura, nga ana tjetër, e dinë se ato meritojnë të kenë marrëdhënie me njerëz që kujdesen për to dhe jo që i përdorin ato, për atë që kanë ose për atë që ata janë.

Ato e dinë se ndonjëherë duhet të bëjnë kompromis dhe madje mund të largohen që të ndiheni mirë. Por nëse përqendroheni gjithmonë në nevojat tuaja dhe asnjëherë në të sajat, nuk do të të zgjasë shumë me të.

MUND TË JU PËLQEJNË