Një grua pa kaluar procedurat e duhura të aeroportit ka arritur të “përvidhej” dhe të futej në një aeroplan.

Dhe siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, ajo u zbulua vetëm kur pasagjeri i vërtetë ndau numrin e ulëses së saj, pasi u përpoq të ulej në vendin e saj.

Gruaja, e identifikuar si Sylvia Rictor, pretendon se ajo hodhi kalimin e konviktit sapo ajo u fut në aeroplan.

Ajo gjithashtu u përpoq të bindte ekuipazhin e Delta Airlines me një fotografi në telefonin e saj, e cila duhet të merret si një kartë identifikimi.

Ndërkohë disa pamje thuhet se tregojnë konfrontimin e zemëruar në aeroplan në Aeroportin Ndërkombëtar në Orlando.

Pasagjeri Jenni Clemons tha se ajo thirri një staf të fluturimit në vendin e saj të caktuar kur gruaja refuzoi të largohej.

Si pasojë, u zhvillua një grindje midis zonjës Rictor dhe ekuipazhit, përpara se piloti të thërriste policinë.

“Ata përfundimisht i thanë asaj, ‘Ti po shkel ligjin federal’”, shtoi Clemons.

Gjithashtu bëhet e ditur se të gjithë pasagjerët në fluturimin në Delta 1516, nga Orlando për në Atlanta, duhej të zbrisnin përsëri nga aeroplani.

Shkelja e sigurisë do të thoshte se të gjithë duhet të kishin përsëritur procedurat.

Administrata e Sigurisë së Transportit tha në një deklaratë: “Ne mund të konfirmojmë që individi ishte ekzaminuar. Ne jemi duke punuar me zbatimin e ligjit për të hetuar incidentin në aeroplan dhe nuk do të ofrojmë ndonjë informacion shtesë në këtë kohë”.

MUND TË JU PËLQEJNË