Përhapja e koronavirusit ka bërë që rutina e njerëzve të ndryshojë dhe të fillojnë të përgaditen për më të keqen.

Në Kosovë radhët janë shumë të gjata për të blerë miell mirëpo siç duket merakun e miellit nuk e kanë qytetarët e Berlinit.

Në një fotografi të publikuar nga Reuters shihen radhë të gjata në Berlin për të blerë ari.

Gjermanët kanë thënë që janë të frikësuar për të ardhmen shkaku i koronavirusit.

MUND TË JU PËLQEJNË