Suksesi është diçka që ne të gjithë synojmë ta arrijmë, pavarësisht nga përparësitë tona.

Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e lehtë për ne të gjejmë rrugën e duhur. Ne mund të punojmë shumë dhe ende nuk jemi në gjendje të arrijmë rezultatet e dëshiruara.Shpesh, ajo që na pengon të jemi të suksesshëm në jetë është një karakteristikë e personalitetit tonë, e mënyrës sonë të jetës, kështu që ne kemi sjellë një provë që mund ta zbulojë atë në këtë kuptim.Kur zgjidhni një nga kartat e paraqitura, do t’ju drejtoj tek një mesazh që do t’ju tregojë pse nuk keni arritur ende sukses dhe si mund të ndryshoni. A jeni gati për atë zbulesë? Zgjidhni njërën nga kartat! Nëse tashmë keni bërë zgjedhjen tuaj, lexoni më tej për të mësuar mesazhin tuaj! Nëse karta që keni zgjedhur ishte …

Karta 1:Ajo që ju mban juve është personaliteti juaj i menjëhershëm. Nëse gjërat nuk shkojnë siç prisni, ju hiqni dorë. Këmbëngulja është një cilësi që ju mungon, e cila është arsyeja pse, shumicën e kohës, jeni të pakënaqur. Kuptoni, për gjithçka që ka një kohë në jetë dhe, nëse doni të jeni të suksesshëm, duhet të ndaloni të përpiqeni të kontrolloni gjithçka dhe të lejoni që gjërat të rrjedhin natyrshëm, me durim dhe besim.

Karta 2:Karakteristika që pengon më shumë suksesin e jetës tuaj është mungesa e organizimit. Ju keni vështirësi në përcaktimin e përparësive, dhe kjo po mban përsëri lumturinë dhe suksesin tuaj. Ju gjithmonë bëni shumë gjëra në të njëjtën kohë dhe nuk mund të përqendroheni në ato të rëndësishme, dhe gjithmonë humbni kohë me njerëz dhe gjëra që nuk ju shtojnë asgjë. Analizoni jetën tuaj dhe përcaktoni se çfarë duhet të eliminohet dhe jepet me përparësi, vetëm atëherë do të jeni në gjendje të përballeni me suksesin e vërtetë!

Karta 3.Ajo që e shtyn më shumë suksesin tuaj është pavendosmëria juaj. Ju duhet shumë kohë për të vendosur, nuk jeni kurrë të sigurt se si të veproni dhe nuk mund të përcaktoni një strategji që i afrohet vërtet asaj që dëshironi vetë. Ndryshoni mendjen tuaj në çdo kohë dhe kjo çon në një seri problemesh që ju ndalojnë vetëm arritjen e qëllimeve tuaja. Mësoni më shumë rreth vetes dhe asaj që dëshironi nga jeta dhe bëni zgjedhje pohuese, në mënyrë që rruga ideale të hapet më lehtë për ju.

Karta 4:Ajo që ju pengon të jeni të suksesshëm është mungesa e përulësisë. Shumicën e kohës, ju e shihni veten si superior ndaj të tjerëve dhe përfundoni të silleni me arrogancë dhe të përqendruar në vetvete. Kjo lloj sjelljeje nxjerr një energji thellësisht negative për Universin dhe për rrjedhojë lë të gjithë suksesin dhe gëzimin jashtë jetës suaj. Jini të thjeshtë, zemërgjerë dhe të përulur dhe dyert e suksesit do të hapen natyrshëm për ju.

MUND TË JU PËLQEJNË