Letra që zgjidhni ka këshilla të rëndësishme për ju.

Nëse keni zgjedhur:

Letra nr.1

Ju keni ngecur në një cikël të pafund në të cilin gjithçka që shkon mirë humbet pa shpresë në fund. Nuk është fat i keq, bëni gjithmonë të njëjtën gjë, duke pritur rezultate të ndryshme. Përfitoni nga qartësia e kësaj jave për të gjetur modelin dhe ndryshimin e tij. Rezultati do të jetë shumë i mirë.

Letra nr.2

Ju mund të mos jeni dakord, por ajo që ka konsumuar gjithë kohën dhe energjinë tuaj po mbaron. Jo të gjitha përfundimet janë të këndshme, kryesisht sepse ne ngjitemi në atë që dimë se nuk mund ta kemi. Mos e shikoni këtë si fundin ose humbjen e diçkaje ose dikujt, por si lirinë për të marrë diçka të re.

Letra nr.3

Ju shpenzoni shumë kohë duke u përqëndruar në gjëra që nuk mund t’i kontrolloni, e kaluara nuk ndryshon, melankolia nuk ju sjell asgjë. E ardhmja nuk do të ndodhë akoma, duke u shqetësuar shumë nuk do t’ju marrë askund. Ju mund të jetoni plotësisht vetëm tani, në këtë moment; sidoqoftë, pasi të keni humbur, nuk do të ktheheni. Zgjohuni dhe kënaquni.

MUND TË JU PËLQEJNË