Doktorët japin alarmin për shëndetin tuaj.

Ata thonë se letrat higjienike nuk duhet të përdoren, njofton Klan Kosova.

Ekspertët kanë bërë me dije se përdorimi i letrës higjienike nuk pastron siç duhet, madje mund të shkaktojë probleme shqetësuese për shëndetin tonë.

Pastrimi nga jashtë dhe përdorimi i tepruar i letrës higjienike, mund të shkaktojë çarje anale dhe shërimi mund të zgjasë 8 deri 12 javë. Madje kjo, mund të çojë edhe deri tek hemorroidet.

Përveç kësaj, një tjetër rrëzik është mundësia e infeksionit urinar që mund të paraqitet si pasojë e bakterieve.

 

MUND TË JU PËLQEJNË