A e dini se marrëdhëniet janë po aq të rëndësishme për shëndetin tuaj fizik sa dieta dhe stërvitja ?

Marrëdhëniet tona të para gjithmonë formohen me familjet tona gjatë fëmijërisë dhe shpesh përcaktojnë se si e shohim botën.

Ne ju sugjerojmë të bëni një provë psikologjike për të gjetur se si marrëdhëniet tuaja të para kanë formuar personalitetin tuaj.

Familja e #1

Nëse zgjidhni këtë foto, kjo tregon ju nuk jeni personi më familjar që ekziston.

Pse kështu?

Siç mund ta shohim në foto, babai është larg nga nëna dhe fëmija, duke sugjeruar që ai të mos jetë pjesë e kësaj familje.

Kjo foto tregon se ju jeni rritur pa babin ose një baba që nuk është kujdesur fare për ju.

Me zgjedhjen e kësaj foto ju tregoni se nuk do të dëshironit që të tjerët të rriten si ju.

Familja e #2

Nëse përgjigjja juaj është familja # 2, ju jeni fort i orientuar kah familja – nuk ka asgjë më të rëndësishme për ju sesa familja juaj.

Ju besoni në ndërtimin e marrëdhënieve të qëndrueshme bazuar në besimin dhe angazhimin.

Për ju, familja gjithmonë vjen së pari, ju jeni një person i dashur me zemër të pastër, i cili ëndërron që një ditë do të ketë familje të bukur për të ndarë gjithçka me ta.

Familja #3

Nëse përgjigjja juaj është familja # 3, ndoshta ju keni një familje jofunksionale.

Për shkak të fëmijërisë tuaj traumatike, ju vështirë i besoni njerëzve.

Ju jeni të shqetësuar dhe bashkëveprimi me të tjerët shpesh është një sfidë për ju. Ju vazhdimisht shqetësoheni për të ardhmen.

Njerëzit në foto duken si një familje e dashur dhe e lumtur.

Ata janë një familje e vërtetë.

Prindërit pothuajse përqafohen derisa ecin, dhe babai mban dorën e fëmijës.

Rritja në një familje jofunksionale formoi pikëpamjet tuaja në një mënyrë të caktuar dhe ju bën të dyshimtë për marrëdhënie të shëndetshme.

Ju nuk besoni se diçka e tillë ekziston me të vërtetë, prandaj keni zgjedhur këtë familje si të rreme.

A e keni menduar saktësisht se cila nuk ishte një familje e vërtetë? Ju lutemi të ndani rezultatet tuaja me ne në komentet.

MUND TË JU PËLQEJNË