Zgjidhni midis letrave 1, 2, 3 ose 4 dhe më pas gjeni këshillat tuaja. Dhe mos i harroni.

Nëse keni zgjedhur:

Letra nr. 1

Një kohë e shkëlqyeshme për të vëzhguar nga afër lëvizjet që duhet të bëni në punën tuaj për të përparuar në vendin që dëshironi. Ju keni një person që vepron në kokë të vet po filloni ta pëlqeni këtë gjë në mënyrat që nuk prisnit, mos lejoni që ky iluzion të zhduket. Shumë herë duhet të luftojmë për atë që duam, nëse pas disa përpjekjesh personi tjetër ju injoron ose nuk dëshiron më të ju dëgjojë, atëherë përpiquni të shikoni në një drejtim tjetër.

Letra nr. 2

Paratë që ju detyrohen mund të vijnë sot, mezi po prisni sepse nëse vijnë, ju as nuk do t’i vini re në fillim. Eshtë koha që të filloni të mësoni teknika të reja dhe të përdorni teknologjinë më të fundit që ka dalë për të bërë punën tuaj, nuk mund të qëndroni në të kaluarën, gjithmonë duhet të përmirësoheni vazhdimisht.

Letra nr. 3

Nëse marrëdhënia juaj është krejtësisht e mirë, duhet të lini dyshimet ose xhelozinë e shkaktuar nga fakti se ndonjëherë partnerja apo partneri dalin me miqtë, kjo është normale dhe duhet ta pranoni, bëni të njëjtën gjë me grupin tuaj. Në punë do të pësoni një situatë disi të çuditshme, pasi ka shumë të ngjarë që dikush do t’ju përfshijë në një gabim në të cilin nuk keni qenë pjesë, kështu që është e mundur që të merrni një telefonatë zgjimi dhe për këtë arsye një falje, kur ju shpjegoni se nuk keni patur fare të bëni me atë që ndodhi.

Letra nr. 4

Ju mund të keni disa momente të ndërlikuara, ju ndoshta duhet të jeni shumë më të vetëdijshëm për gjërat që ju kushtuan për të menaxhuar, për shkak të mungesës së kritereve ose sepse thjesht nuk keni shumë kohë për të rregulluar të gjitha gjërat.

Ju nuk po e lejoni veten të ecë lirshëm në shumë pjesë të rrugës suaj, kështu që ka të ngjarë të keni dëshirë të doni dhe të rritni aftësitë tuaja profesionale.

MUND TË JU PËLQEJNË