Zgjidhni një kartë dhe zbuloni këshillat e saj të rëndësishme për këtë periudhë:

Nëse keni zgjedhur:

Letrën nr. 1
Mundohuni të mos shikoni gjërat negative në çdo situatë, pakënaqësia dhe ndjenjat e këqija do t’ju ndikojnë dhe nëse nuk bëni asgjë për të ndryshuar atë që tashmë ka ndodhur, nuk do të merrni asnjë përfitim në të ardhmen.

Letrën nr. 2
Kushtojini vëmendje atyre që u tregoni projektet tuaja. Jo të gjithë kanë qëllime të mira ose do të ishin të lumtur nëse e bëni mirë. Ndonjëherë është më mirë të jesh armiqësor dhe i rezervuar. Zilia dhe qëllimet e këqija ekzistojnë në të gjitha qeniet njerëzore dhe në një mënyrë apo tjetër ndikojnë tek ne.

Letrën nr. 3
Ju bëni mirë, edhe nëse një monark i mirë vendos një interes të përgjithshëm mbi dëshirat tuaja. Ndonjëherë duhet të jesh imponues për të ecur përpara, kjo nuk do të thotë që duhet të jesh egoist. Është mirë nëse bëni atë që doni, jo atë që duhet.

MUND TË JU PËLQEJNË