Disa hulumtime kanë vërtetuar se zgjidhja e gjëegjëzave dhe enigmave është jashtëzakonisht e dobishme për trurin tuaj.

Ajo mpreh mendjen tuaj, përmirëson kujtesën tuaj dhe ju mëson t’i kushtoni vëmendje detajeve të vogla dhe mbi të gjitha ju argëtoheni. Shijoni një nga këto enigma më poshtë.

Çfarë është e gabuar në këtë foto?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Kalendari shënon 31 qershor, por muaji qershor ka gjithmonë 30 ditë dhe jo 31.

Në tastjerën e laptopit nuk e ka butonin e “space”.

MUND TË JU PËLQEJNË