Yllka Gashi është një aktore e njohur shqiptare e cila ka qenë vazhdimisht pjesë e serialeve dhe filmave të ndryshëm vendorë.

Tashmë aktorja jeton larg trojeve shqiptare, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku edhe ka krijuar familjen e saj, me burrin dhe vajzën.

Por herë pas here ajo vjen në Kosovë për shkak të angazhimeve të saj në fushën e aktrimit.

E së fundmi siç edhe jemi mësuar ta shohim aktoren, së fundmi ajo është shfaqur plot elegancë dhe mjaft e thjeshtë, e është pikërisht thjeshtësia ajo që e karakterizon Yllkën dhe e bën të dashur për publikun.

MUND TË JU PËLQEJNË