Albatrit Muqiqi ka bërë thirje publike që të qëndrojmë në shtëpi.

Në mënyrë të mos përhapjes së koronavirusit, sugjerohet që të gjithë të qëndorjnë në shtëpitë e madhe, sidomos gjatë këtyre dy javëve.

Nëpërmjetë nj mesazhi në Instagram, këngëtari Albatrit Muqiqi ka bërë thirrje publike që të rrimë në shtëpi në mënyrë që mos ta rrezikojmë veten dhe të tjerët.

Në ndërkohë vetë Albatriti po kalon kohë me familjen e tij, shpesh herë me ndjekësit po ndan fotografi e video ku shfaqet duke u argëtuar me fëmijët e tij.

MUND TË JU PËLQEJNË