Albatrit Muçiqi është ndër këngëtarët më të pëlqyer kosovarë.

Ai trashëgoi talentin e prindërve dhe po e vazhdon suksesshëm karrierën e tij në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Krahas karrierës ai gëzon jetë të lumtur familjare, është bashkëshort i kujdesshën e baba i përgjegjshëm i tre fëmijëve.

Bashkëshortja e tij Egzona komentohet çdo herë për bukurinë e saj, stilin nëpërmjet imazheve që sjellë në rrjetet sociale.

Ajo së fundi ka publikuar një fotografi në krahët e Albatritit i cili duket se ka shkuar ta vizitoj në punë.

Kurse Egzona nuk e ka lëshuar pa nje fotografi./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË