Këto ditë të gjithë njerëzimi janë të shqetësuar me virusin e përhapur.

Duke qenë te imponuar që të qëndrojnë në ambiente të mbyllura, kjo situatë po i streson personat, shkruan “Kosovarja”.

Duke u munduar që të bëjnë zgjidhje dhe të largohen nga kjo monotoni, Afrona dhe Bleron kanë bërë një zgjidhje perfekte.

Përmes një imazhi që kanë postuar në Instagram ata shihen në aeroplan.

Pasi që në qiell nuk ka koronavirus , andaj dhe nuk kanë nevojë të mbrohen nga virusi tek nuk e përdorin as maskën./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË