Si e zbuloi gruaja se burri i saj e donte shokun e tij? Por, ai nuk tregonte, sepse i vinte turp të zbulohej se edhe shqiptarët janë homo, shkruan “Kosovarja”.

Martohet një mashkull në rrethinën e Gjilanit. Por, puna nuk ecte… Edhe gruaja, nuse e re, sheh se diçka nuk është në rregull…

Pas disa muajsh heton me anë të telefonit se burri i saj argëtohej me një mashkull!

Për çudi, aso kohe nusja i dëgjon të familjes duke folur se si gruaja nuk po e do burrin e vet…

Ai, një pasdarke, edhe detyrohet të flasë:
“Kjo nusja jemi nuk më do fare! Ndoshta para martese ka pasur ndonjë dashnor dhe i ka mbetur shpirti atje!”.

Ai, pastaj, thotë se është në pikë të hallit, se ka investuar shumë në të, se e do, e kështu me radhë…

Dhe, kur i vjen rendi gruas të flasë, ajo thotë:
“O vjehërr, kjo që tha burri im është krejt rrenë! Ky nuk më do mua, sepse e ka grua Selimin!”. D. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË