Lori ka bërë zgjedhjen pa hezituar.

Këngëtarja Loreta Kaçka, e njohur për publikun si Lori ka qenë në një intervistë të veçantë në emisionin SevenBizz.

E ndër të tjera, asaj i është dashur të zgjedhë mes dy flamujve, atij të Shqipërisë dhe Kosovës.

Se cilin flamur zgjedh Lori, dhe atë pa hezituar, mund ta zbuloni në videon më poshtë:

MUND TË JU PËLQEJNË