A shkojnë bashkë politika dhe muzika? Ndonëse politika nuk ka të bëjë me artin, ka shumë politikan që e pëlqejnë mjaftë atë dhe kjo dëshmohet shpesh, shkruan “Kosovarja”.

Deputetja e zëshme e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu, është ndër politikanet e brezit të ri që ka vizion të qartë.

Ganja nga Drenica, ka miqësi të ngushtë me këngëtaren Leonora Jakupi, por jo vetëm me të.

Në një foto, ajo shihet shumë e afërt edhe me këngëtarin kontrovers Gjon Karrica, që në publik njihet si Luagti, shkruan “Kosovarja”.

Gjoni i shumë hiteve, është mik i mirë i një pjese të mirë të këngëtarëve të estradës./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË