Modelja e njohur, Kendall Jenner, në një intervistë për revistën e Vogue Australia, ka treguar kohën kur do të martohet.

Jenner ka thënë se përkundër faktit që të gjitha motrat e saj janë të martuara dhe kanë fëmijë, ajo dëshiron që t’i përkushtohet karrierës.

“Do të bëjë familje, por jo në këtë kohë, nuk e di as vet kur, po familje do të krijojë”, ka thënë Jenner në këtë intervistë për Vogue.

MUND TË JU PËLQEJNË