Arbnora Ademaj, perëndesha e bukurisë shqiptarë, po e pushton botën e kinematografisë turke.

Ylli i spektakleve të bukurisë, botës së televizionit, e tani edhe i ekranit të madh, sapo është kthyer nga Londra me një çmim, shkruan “Kosovarja”.

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/202087591046632/

Arbnora, po e shijon gjithë lavdinë e famës, edhe me vëmendjen maksimale të shtypit turk, shqiptar dhe jo vetëm.

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/518078562180284/

Prezantuesja dhe aktorja, sot ka postuar disa storie nga realizimi i një seti fotografik, ku oo duket tamam divë.

Për ku? Mbetet për tu parë!

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/2993150277383046/

MUND TË JU PËLQEJNË