Shqipe Abazi është këngëtare e afirmuar e muzikës popullore, që ia ka dalë suksesshëm ta tregoj vetën në botën e muzikës, shkruan “Kosovarja”.

Shqipja nuk sjell shumë këngë e videoklipe, por gjithsesi është e pranishme në muzikë.

Shqipe Abazi këndon kryesisht në mbrëmje muzikore, dasma e ahengje, ku është mjaftë e kërkuar dhe e pëlqyer, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja nuk e ka ndryshuar ndonjëherë zhanrin muzikor, por kjo nuk mund të thuhet edhe për pamjen e jashtme.

Shqipe Abazi duket plotësisht ndryshe dhe shumë më e re se dikur./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË