Një gjë nuk mund ta mohoj askush, faktin që ajo është këngëtare e talentuar dhe që di ta ndezë atmosferen në çdo kohë, shkruan “Kosovrarja”.

Shqipe Abazi, dikur ishte më produktive në sjelljen e këngëve e videoklipeve, ndërkaq së fundi është më e angazhuar në mbrëmje e ahengje.

Shqipja, së fundi ka ndryshuar shumë. Nuk ngjan shumë me atë të dikurshmen, shkruan “Kosovarja”.

Ju prezantojmë Shqipe Abazin e dikurshme dhe të tashme. A po ju duket shumë ndryshe? Vlerësojeni ju vetë.

MUND TË JU PËLQEJNË