Ryva Kajtazi është një këngëtare mjaft e dashur për publikun.

 

Me thjeshtësinë dhe pozitivitetin e saj, ka arritë që të jetë një ndër më të pëlqyerat nga të gjithë.

Por a po i mjafton Ryvës kjo, domethënë a është vetëm publiku të cilën e pëlqen shumë apo edhe kolegët e saj?

Natyrisht që këtu bëjnë pjesë edhe koleget e saj, pasi ska si të jetë ndryshe edhe me ta.

Imazhi i fundit na ka dëshmuar këtë, ku ajo ka ardhë me disa nga koleget e saj.

Ato janë Shqipe Abazi dhe Shkurte Gashi, me të cilat ka publikuar këtë fotografi, e që duken mjaft të lumtura afër njëra tjetrës, të paktën kështu po na pasqyron buzëqeshja e tyre.

Me sa duket, xhirimet e festave të fundvitit, i ka bashku më shumë se kurrë, estradën tonë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË