Këngëtarja Leonora Jakupi sot ka festuar 41 vjet jetë. Prej më shumë se 20 vitesh është në skenë dhe gjithmonë e sukseshme, atraktive dhe e dashur nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Leonora Jakupi në moshë të re e humbi të atin, por e kishte përherë në krah të ëmën, e cila u kujdes shumë që fëmijët e saj të rriten e eduukohen siç duhet.

Ajo, bëri shumë edhe për Leonoren, duke i qëndruar gjithmonë në krah.

Këngëtarja, sot e ka falenderuar përmezemërisht të ëmën, gruan që e sjelli në këtë jetë dhe që bëri shumë për të, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, këngëtarja vazhdon të mbetet beqare, ani pse me fjalët e popullit shumë herë e fejuar e martuar. Ama, veç me fjalë!

MUND TË JU PËLQEJNË