Tashmë janë regjistruar dy rastet e para me koronavirus në Kosovë.

Një 20 vjeçare dhe 77 vjeçar janë të infektuarit të cilët u konfirmuan edhe nga ministria e shëndetësisë.

Leonora Jakupi ka këshilluar qytetarët që të qëndrojnë në shtëpi dhe ti përmbahen rregullave që ka lëshuar ministria.

Ndërsa Rona Nishliu minuta më parë reagoi ashpër ndaj atyre që nuk e merrnin seriozisht këtë virus.

MUND TË JU PËLQEJNË