Leonora Jakupi u ka bërë thirrje qytetarëve përmes një postimi të bërë në Instagram.

Duke parë numrin e madh të vdekjeve në Itali, këngëtarja u ka bërë thirrje qytetarëve të mos dalin.

Në Instagram, ajo ka publikuar një fotografi të doktorëve, ndërsa ka shkruar:

“Mos dilni aman, ruani familjet e juaja dhe njerëzit përreth”.

Leonora Jakupi kohë pas kohe po u bën thirrje qytetarëve të mos dalin, dhe të kujdesen për familjarët e tyre, veçanërisht ata më në moshë.

MUND TË JU PËLQEJNË