Modelja Oriola Marashi nuk është ndalur me fotografi provokative pavarësisht pandemisë globale, COVID:19

Oriola nuk është ndalur me fotot e saj nëpër rrjetet sociale kurse sonte ajo ka postuar disa fotografi kur shihet në të brendshme.

Sipas modeles, këto të brendshme do të jenë ideale për stinën e verës e cila pritet që të vijë pas dy muajve e gjysmë.

Oriola Marashi vazhdimisht ka qenë aktive kohëve të fundit me fotografi të ndryshme dhe ka pasur disa fotosesione për kompani të ndryshme jashtë Shqipërisë.

MUND TË JU PËLQEJNË