Me mjete të ndryshme (të parrezikshme), qytetarë të shumtë kanë dalur në ballkonet e tyre për të protestuar.

Kjo protestë, po mbahet kundër zhvillimeve të fundit politike në vend në kohë pandemie.

“Revolta dhe protestimi prej ballkonit e ka një simolikë të madhe dhe historike tek qytetarët e Kosovës. Gjatë viteve të 90-ta, qytetarët e Kosovës, nga ballkonet e dritatet e tyre kanë perdorur mjete të ndryshme të cilat krijojnë zhurmë për të shprehur revoltën ndaj sistemit shtypës të asaj kohe”, është thënë në thirrjen e shoqërisë civile për këtë protestë.

https://www.facebook.com/gazetablic/videos/2865953133470377/

MUND TË JU PËLQEJNË