Ka më shumë se gjashtë që është duke ndodhur seanca për mocionin e LDK-së, në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Derisa dy partitë më të mëdha që lidhën koalicionin, VV dhe LDK po i drejtohen njëra -tjetrës me gjuhë të ashpër, në anën tjetër aktivistë të Lëvijes Vetëvendosje janë kundër rrëzimit të qeverisë.

Me maska e pankarta në duar, duke ruajtur distancën sociale ata janë kundër mocionit.

Protestë kjo që po mbahet në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, afër objektit të Kuvendit.

protesa

MUND TË JU PËLQEJNË