Enca Haxhinë e kanë pyetur sa e ke një natë dhe nuk ka munguar përgjigja e saj.

Këngëtarja shqiptare Enca Haxhia po qëndron po ashtu e izoluar në shtëpi.

Duke qenë se ka më shumë kohë se normalisht, ajo ka vendosur të ju përgjigjet fansave në pyetjet e tyre.

Në mesin e shumë të tjerëve këngëtaren dikush e pyeti se sa kushton një natë me të.

Ani pse pyetja mund ta ketë prekur, Enca është përgjigjur me shumë sportivitet.

“100 miliardë euro”, ka shkruar këngëtarja.

MUND TË JU PËLQEJNË