Shpesh në shoqërinë tonë është e pranishme tema e kunatave dhe raporti ndërmjet tyre.

Një pjesë e bukur e publikut kanë kureshtje të madhe për këtë, menjëherë kur marrin vesh se dikush është bërë me kunatë, shkruan Kosovarja.

Sa dëgjojmë raporte jo të mira prej tyre kemi edhe prej atyre kunata që kalojnë shumë mirë dhe kanë lidhje të mrekullueshme.

Një shembull të tillë e kemi këngëtaren e njohur Engjellusha Salihun me kunatën e saj Learta Jakupin.

Se kalojnë mirë me njëra tjetrën dhe gëzojnë një raport të mrekullueshëm, këtë po vazhdojnë ta dëshmojnë përmes veprimeve të tyre.

Por, dhe që gëzojnë një bukuri të papërshkrueshme, dhe ngjajnë shpesh si të ishin vërtetë motra e kemi parë me qindra herë.

Ato edhe sot i pamë pranë njëra tjetrës, të cilat po shkëlqenin dhe po bënin dritë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË