Ishte parashikuar të ishtë një moment magjik, por në fakt nuk shkoi “vaj”.

Në momentin kur një çift i sapomartuar po lëshonte dy pëllumbat në ajër, që simbolizojnë paqen dhe jetën e lumtur të një çifti diçka nuk shkoi sipas parashikimeve.

Pëllumbi që mbahej në dorë nga gruaja humbi ekuilibrin dhe gjatë momentit kur do hidhej në ajër përfundoi në tokë. Pamjet janë bërë virale në rrjetet sociale, me videon që ka marrë mijëra shikime në “Twitter”.

MUND TË JU PËLQEJNË