U kritikuan për veprat intime, pas një fotografie të postuar nga pasagjerët.

Një çift u kritikua pas një fotografie të shpërndarë në një faqe në Instagram, ku shihet qifti në qaste intime. Femra e ulur mbi mashkullin edhe pse të rrethuar nga pasagjerët e tjerë, raporton “Mirror”.

Një pasagjer u shpreh duke thënë “dashuria është në ajër” duke i kritikuar gjatë një fluturimi që e quajtën “jetflix dhe chill”.

Mashkulli ka duart mbi të pasmet e saj teksa femra është ulur në prehrin e tij. Padyshim, ky ishte një moment i çuditshëm sidomos për një mashkull që ishte ulur afër tyre.

Ky postim mori 12,000 pëlqime me mbishkrimin nga një këngë e Beyoncé “dashuria jote më bënë të dukem e çmendur tani”.

MUND TË JU PËLQEJNË