Me siguri fotoja e mësipërme ju ka bërë të vini buzën, përse jo edhe të kujtoni të gjitha herët ku divani apo një kënd tjetër i shtëpisë është bërë bashkëshoqërues i dashurisë suaj.

E ndërsa dashuria është ndjenja më universale në botë, përjetimi dhe manifestimi i saj është tejet intim aq sa nuk do të ekzagjeronim aspak po të thoni që çdo dashuri është ndryshe nga tjetra.

Më e bukur, e vërtetë, pasionante ose jo, këtë e zgjidhni ju, por s’mund ta mohoni që ka diçka ndryshe ashtu siç janë të ndryshëm edhe tre çiftet e mësipërm, transmeton Living. Shihni edhe një herë foton më vëmendje, zgjidhni çiftin që ju përfaqëson dhe zbuloni ç’mesazh fsheh për ju:

1.Nëse zgjodhët çiftin A, jeni një çift që nuk bie kurrë në montoni. Ju pëlqejnë idetë dhe udhëtimet e çmendura, nuk do të qe aspak habi që ndërkohëni që lexoni këtë përshkrim të mendoni për ndonjë ngjitje në mal. Ju pëlqejnë hapësirat e mëdha, komforti dhe të ndjerët i, e pavarur. Jeni të sjellshëm dhe shumë sociale, ju pëlqen të argëtoheni me miqtë.

2.Fatlumët e çiftit B, preferojmë t’i quajmë pikërisht fatlumë, janë të gatshëm të sakrifikonin dhe rrezikonin çdo gjë për dashurinë. Për ta dashuria është vetë jeta, është emocioni i pashuar që i bën të ndihen gjallë, burim i lumturisë dhe njohjes së vetes.

3.Për çiftin C, lumturia nuk është thjesht një pikësynim i përbashkët, por një rrugëtim i cili ka ulje-ngritjet e tij prej të cilit nuk do të hiqnit dorë për asgjë në botë.

MUND TË JU PËLQEJNË