Ka ditë që kur këngëtarja e njohur Afërdita Demaku ndodhet në Tajlandë, arsyeja e vizitës e cila tanimë dihet.

Këngëtarja me gjasë do të sjellë një projekt të madh, meqë ishte kjo arsyeja që e dërgoi nga Kosova në Tajlandë, shkruan “Kosovarja”.

E nga atje nuk kanë munguar as imazhet e bukura që solli këngëtarja për adhuruesit e saj.

Jo rastësisht edhe ka emrin Afërdita, në mitologjinë e grekëve të lashtë ishte Perëndia e Dashurisë. Sipas përrallave Afërdita është ngritur nga shkuma e detit.

Afërdita, në saje të bukurisë dhe të magjepjes së vet me të cilat ka qenë e pajisur u bë njëra prej hyjneshave më të fuqishme. As zotërat as njerëzit nuk kanë mundur t’i përballonin.

Andaj, në imazhin e fundit e tillë po tregohet edhe Afërdita, një perndeshë e pabërballueshme për publikun./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË