Kjo recetë është një tortë me krem të frutave e cila është shumë e lehtë për tu përgatitur por edhe shumë e lehtë për tu konsumuar.

Përbërësit e nevojshëm:

500 gr krem të ëmbël

300 ml ujë mineral

400 gram biskota të bluara

400 gram mjedra

Mënyra e përgatitjes:

Përzieni kremin e ëmbël me ujin mineral. Në gjysmën e kësaj mase shtoni biskotat e bluara, ndërsa në tjetrën shtoni mjedrat.

Në një tepsi me kallëp vendoseni pjesën e biskotave, ndërsa sipër kësaj e shtoni masën me krem të ëmbël dhe mjedra.

MUND TË JU PËLQEJNË