Meshkujt gjithmonë dëshirojnë që bashkëshortja e tyre e ardhshme të ketë përvojë jo të pasur të marrëdhënieve.

Atë që nuk e dinë kur martohen me femrën e cila ka pasur më pak se dy partnerë, është divorci i sigurt.

Shkencëtarët e ShBA-së kanë botuar studimin më të ri lidhur me këtë temë dhe rezultatet e hulumtimit janë goxha befasuese, shkruan Elite Daily.

Sipas këtij studimi, i cili është botuar në blogun e Institutit të Hulumtimeve të Familjes, femrat të cilat kanë pasur më pak se dy partnerë para martesës do të kërkojnë kënaqësinë te të tjerët, të cilat herë do kur ta përfundojnë martesën; apo do të humbin interesimin fare për akt intim, gjë që është e sigurt që e shkatërron martesën.

Formula është hartuar për ata që po kërkojnë për dashurinë e jetës, për ata që mendojnë ta çojnë marrëdhënien në një nivel tjetër dhe për ata që po e rivlerësojnë lidhjen e tyre në çift.

Femrat kurrë askujt nuk do t’ia pranojnë, madje shpesh as vetes sa meshkuj kanë pasur, përkatësisht me sa meshkuj ka shkuar në shtrat.

Ka femra të cilat dëshirojnë të bëjnë akt intim me partnerët me të cilët e dinë që nuk kanë të ardhme bashkë. Këtë e bëjnë vetëm e vetëm për t’i kënaqur nevojat e veta, ndërkaq nuk brengosen që kur të ndahen a do të vuajnë apo jo.

Mendojmë që në të ardhmen femrat do të kenë më shumë përvojë seksuale para martesës, sepse meshkujt e sotëm po përpiqen ta shtyjnë fillimin e jetës së përbashkët sa më shumë që të jetë e mundur.

MUND TË JU PËLQEJNË