Pse ndodhë që duke bërë marrëdhënie, mendon dikë tjetër, idolin e skenës, apo thjeshtë kolegun tuaj nga puna.

Kur një femër gjatë aktit fillon të mendojë për mashkullin tjetër, ndërkaq ai mashkull nuk është produkt i imagjinatës apo i personazhit nga faqet e para të revistave, atëherë kjo nuk ndikon në marrëdhënien e saj në lidhjen me partnerin aktual.

Nëse, megjithatë, gjatë aktit imagjinoni partnerin tuaj që bën dashuri edhe me ndonjë tjetër apo që aty është ndonjë i tretë, atëherë keni fetish dhe e dëshironi treshen.

As kjo nuk do të thotë që nuk jeni të kënaqura me lidhjen, as që e doni më pak partnerin, por thjesht dëshironi t’i zgjeroni përvojat tuaja, pra nuk ka asgjë të keqe. Pra, kur është koha për alarm?

Kur gjatë aktit mendimet tuaja bredhin në drejtim të kolegut tuaj nga puna apo në drejtim të ndonjë mashkulli tjetër të njohur dhe kur në vend të partnerit tuaj imagjinoni që po bëni dashuri me të.

Atëherë është vetëm çështje kohe kur partneri seksual pikërisht do të jetë personi mbi të cilin fantazoni për shkak që – siç është tashmë mirë e njohur – një femër ndahet atëherë kur mendja e saj është në vend krejtësisht tjetër.

MUND TË JU PËLQEJNË