Firence është qyteti i cili përkundër se njihet si vend i bukur në Itali dhe me shumë atraksione, ka ndaluar një nga gjërat kryesore për jetën e njeriut.

Bëhet fjalë për ushqimin, të cilin ky qytet e ka ndaluar së ngrëni në rrugët e tij këtë muaj, shkruan CNN.

Kushdo që nuk i përmbahet këtij rregulli do të dënohet deri në 500 euro.

Rreth 10.2 milionë turistë vizitojnë çdo vit Firence, për të parë atraksione të famshme botërore si David i Michelangelos dhe Ponte Vecchio.

MUND TË JU PËLQEJNË