Lidhja dhe ndarja me reperin e njohur kosovar Majk bënë që emri i Majlindës të mediatizohet mjaft shumë për një kohë shumë të shkurtë.

Edhe pse prapë pas gjithë asaj romance të përjetuar djali i tyre Roani është ai i cili u jep arsye ndonjëherë për tu takuar, shkruan “Kosovarja”.

Si Majku ashtu edhe Majlinda e kanë rimarrë vetën pas ndarjes dhe kanë vazhduar rrugët e tyre. E Majlinda ka sigurar që pas vetës të mos i mungojnë fansat.

Ajo cilësohet si një femër majft e bukur po edhe aq tërheqëse, ku kohët e fundit e ka kthyer bindshëm tërë vëmendjen në favor të saj.

Edhe pse nënë e një djali ta shikosh në imazhet e saj linjat e trupit nuk e thonë të njëjtën gjë,e pamundur madje ta besosh.

Edhe në imazhin e fundit nuk heziton që përkrahë djalit të tij mami Mjalinda ta ekspozojë trupin peshk të saj./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË