PËR TË GJETUR TË DHËNA PËR TË JETUAR SHËNDETSHËM SOT, NE DUHET TË SHIKOJMË TË KALUARËN TONË. HISTORIA E EVOLUCIONIT TË NJERIUT TREGON NJË LIDHJE DEFINITIVE MES SHËNDETIN TONË FIZIK DHE MIRËQENIES PSIKOLOGJIKE.

7 zakone për një mendje të shëndoshë në një trup të shëndetshëm:

-Të ushtruarit çdo ditë: Ushtrimi për të paktën 20 minuta gjatë ditëve të javës.

-Kuriozitete intelektuale: Kaloni ca kohë në mendime të përqendruara, duke eksploruar ide të reja çdo ditë.

-Ushqeni kreativitetin: Sfida e mendjes tuaj është të lidhni idetë e palidhura në mënyra të reja dhe të dobishme.

-Harmonia njerëzore: Krijo dhe të mbaj lidhje të ngushta me njerëzit dhe krijo një rrjet mbështetës social.

-Bilanci i energjive: Balanconi kaloritë brenda dhe jashtë dhe reduktoni karbonin në gjurmët tuaja.

-Natyrshmëria: Përqafojni lirinë që vjen me dëshirën dhe nevojën për më pak

MUND TË JU PËLQEJNË