Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Poloni, ku një grua ka sheklur ekzaminerin pak minuta pasi e kaloi testin e vozitjes.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin jugor të Polonisë, Rybnik. Policia thotë se ekzamineri 35 vjeçar ishte duke e testuar gruan për patentë shofer.

Në kohën që ishte goditur, ekzamineri mendohej se ishte duke testuar një tjetër kandidate.

Deklarata zyrtare nga policia thotë që burri vdiç nga lëndimet, dhe iu referua incidentit si nje ngjarje tragjike.

“Vetura e drejtuar nga një grua 68 vjeçare që sapo kaloi testin e vozitjes, e goditi ekzaminerin 35 vjeçarë”, thuhet në deklaratë.

“Fatkeqësisht, burri vdiç nga lëndimet”. Gruaja nuk mundi të jepte deklaratë në polici pasi ishte në gjendje shoku.

MUND TË JU PËLQEJNË