Një grua e kuptoi shpejt që burri me të cilin po takohej ishte duke e përdorur atë për para, kështu i dha një mësim të mirë.

Judy takoi Steve në aplikacionin për takime Tinder. Ai dukej se ishte një “njeri i mirë” dhe kështu ata shkuan për darkë pasi kuptuan se kishin shumë të përbashkëta, raporton “Daily Star”.

Kur darka mbaroi, Judy ofroi të paguante pasi do të ishte mirë dhe ajo do të kishte një kohë vërtet të mirë.

Steve pranoi ofertën e saj dhe e siguroi atë që do të paguante çekun herën tjetër, çifti bëri plane të takoheshin përsëri disa ditë më vonë.

Në takimin e tyre të dytë, Steve filloi të porosiste sasi të mëdha ushqimesh, Judy tha që porositi “pothuajse gjithçka në meny” së bashku me verën.

Kur fatura erdhi, Steve kishte harruar portofolin e tij dhe Judy duhej të merrte tashmë faturën 113.96 euro.

Por, Judy me të vërtetë e pëlqeu. Ajo tha: “Vendosa t’i jepja një shans tjetër. Ne dolëm përsëri dhe ai ishte një restorant tjetër i shtrenjtë dhe ai porositi shumë ushqim dhe shumë verë”.

“Ishte shumë e mërzitshme, ai po thoshte të njëjtat gjëra që do t’i thoshte më parë. Kur erdhi të paguaj, unë po shpresoja se nuk gjen një arsye për të mos paguar dhe, nëse ai e bënë, unë do t’i mësojmë atij një mësim”.

Kur erdhi fatura me 142.46 euro, Steve i tha Judy se kishte “diçka të gabuar” me llogarinë e tij dhe se ajo do të duhet të paguante përsëri. Tani ishte e qartë se ai po e përdorte atë për darka të lezetshme, ajo ndërmori hapa të tjerë.

“Unë qeshja dhe thashë që portofolin e kam në makinën time. Kështu që unë u largova dhe nuk u ktheva më. Unë qeshja tërë kohën, nuk e kam bërë kurrë atë në jetën time. Unë thjesht dola jashtë”, tha ajo.

MUND TË JU PËLQEJNË