Prishtina e qetë, pa njerëz dhe me shumë frikë e tension rreth virusit që tashmë i ka lëshuar kthetrat edhe në vendin tonë, shkruan “Kosovarja”.

Sheshet e Prishtinës pa njerëz, pa gjallërinë e dikurshme.

Por, është dikush që sonte po bënë muzikë, që tingëllon si muzikë melankolie, shkruan “Kosovarja”.

Kush është ky burrë si i ardhur nga Kina, që po i bije këtij instumenti muzikor, krejt i vetëm?

https://www.facebook.com/LeutrimDragusha/videos/3774060339300605/

MUND TË JU PËLQEJNË