Një burri të martuar i është transmetuar koronavirusi nga një mësuese, me të cilën e tradhtoi gruan e tij.

Ngjarja mësohet të ketë ndodhur në Itali, derisa gruaja e tij është në izolim, pa dijeninë se burri i saj po e tradhtonte atë, ka raportuar gazeta britanike ‘The Sun’.

Ai rrëfeu para koordinatorëve të shëndetit publik në veri të Anglisë se si u prek nga COVID-19.

Pacienti, i paidentifikuar – i moshës afro 40-vjeçare – i tha gruas së tij se ai ishte në një udhëtim pune në Mbretërinë e Bashkuar, dhe bashkëshortja nuk kishte idenë që ai po vizitonte Italinë.

Ai u paraqit në një spital sapo u kthye në Britani të Madhe me simptoma të koronavirusit – dhe testet zbuluan se ai është prekur nga virusi.

Gruaja e tij tani është izoluar në shtëpinë e tyre të pasur në veri të Anglisë.

MUND TË JU PËLQEJNË