Presidenti i Francës, Edouard Philippe, e ka quajtur koronavirusin ‘krizën më të madhe shëndetësore të shekullit”.

Franca është bërë vendi i fundit që ka hyrë në izolim në luftën kundër koronavirusit.

Restorantet, disa dyqane, kinematë dhe kafetë janë mbyllur.

Presidenti gjithashtu ka urdhëruar njerëzit që të punojnë nga shtëpitë dhe të dalin jashtë për të marrë gjërat elementare.

Transporti publik do të vazhdojë të jetë i hapur megjithëse presidenti kërkoi që të përdoret sa më pak.

MUND TË JU PËLQEJNË