Këngëtarja e njohur Adelina Thaçi, kohë pas kohe në faqen e saj në Facebook, poston këshilla të ndryshme nga përvoja e saj si nënë, shkruan “Kosovarja”.

Një kohë, Adelina propozonte disa lodra kreative për fëmijët, ndërkaq sot ajo ka treguar rutinën e këtyre ditëve me të bijat.

Nëna e dy vajzave, ka vendosur që të improvizoj klasa dhe tu jap mësim vajzave të saj gjatë ditëve të pushimit të detyrueshëm për shkak të pandemisë, shkruan “Kosovarja”.

Adelina, një shembull për tu ndjekur edhe nga nënat e tjera.

MUND TË JU PËLQEJNË