Është nga deputetet më të zëshme dhe më të zonjat në vendin tonë.

Blerta Deliu vazhdon të jetë zëri i shumë femrave shqiptare, dhe të sjell ende më shumë arsye për ta mbështetur në fushën e saj, shkruan Kosovarja.

Se është punëtore dhe se ka treguar fuqinë e saj në shumë veprimtari, këtë e dijnë pothuajse një masë e gjerë.

Ndonëse e kemi shumë të hapur në politikë, kjo nuk do të thotë se është edhe në jetën private, pasi në këtë pjesë është goxha e rezervuar.

Mirëpo, nganjëherë sjell disa momente të veçanta nga jeta e saj që të bëjnë përshtypje dhe pëlqehen nga të gjithë.

Ashtu sikur këtë herë që sjelli një imazh të ëmbël të fëmijëve të saj, rruga e të cilëve ishte duke shkuar në shkollë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË