Të dyja janë emra të njohur edhe pse u përkasin profesioneve të ndryshme.

Njëra është këngëtare, kurse tjetra deputete. Flasim për Sahide Mustafen dhe Blerta Deliun, të cilat gëzojnë respekt nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Natyrisht që është e habitshme të shkruhet për dyjat nëkojëhësisht, pasi që u takojnë sferave të ndryshme, por ja që jo gjithccka është e pamundur.

Pavarësisht se fytyrave publike mundohen ti ikin rastësive për tu veshur njëjtë, nuk është se arrijnë t’ia dalin.

Këtë herë nuk arritën as Sahidja dhe Blerta, të cilat rastësisht u shfaqen me fustana të njëjtë.

Por, cilës po i rri më mirë sipas jush, këngëtares apo deputetes?/Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË