Cilin koalicion të ri për partinë NISMA SOCIALDEMOKRATE , po e sjellë Bekim Brestovci?

Që nga 19 Gushti, dita kur afaristi shqiptar, Bekim Brestovci u bë pjesë e partisë NISMA SOCIALDEMOKRATE , selia e NISMA u shëndrrua në derë të hapur për qytetarët e Republikës së Kosovës .

Të panumërt janë ata të cilët gjatë këtyre ditëve në forma të ndryshme por edhe duke e kontaktu personalisht, e uruan kyqjen e zotëri Brestovci në poliikë, por të panumërt janë edhe ata të cilët gjatë këtyre ditëve u antarësuan në NISMA SOCILDEMOKRATE.

Nga një bisedë që zhvilluam me zotëri Brestovci, kuptuam që ai po punon intenzivisht edhe për krijimin e koalicionit mes NISMA dhe dy partive tjera politike.

MUND TË JU PËLQEJNË